Baggrund

ck-design baggrund

Jeg hedder Christina Knoth Sørensen og har  siden 2006 arbejdet som multimediedesigner / marketingassistent. Jeg har bl.a. erfaring inden for brancher som byggeri, smykker og miljø. Igennem mine ansættelser har jeg erfaret, at marketing behovet kan variere meget i løbet af året.

 

Derfor tilbyder jeg freelance marketing hjælp til mindre virksomheder på timebasis. Det vil sige I trækker kun på hjælp, når der er brug for det f.eks. i forbindelse med messer, seminarer el. kurser m.m., hvor I mangler nyt grafisk materiale.

Online og offline

Jeg kan hjælpe med både online og offline opgaver. Opgaverne kan f.eks. være opsætning af grafisk materiale som efterfølgende kan sendes til det ønskede trykkeri. Samtidig tilbyder jeg grafisk hjælp til roll-ups og andet messeudstyr, annoncer, plakater, nyhedsbreve, webbannere og oprettelse af firmasider på Facebook, Linkedin og andre sociale platforme. Jeg har for nylig afsluttet et Web Marketing Manager forløb på IBC i Kolding for at være opdateret omkring virksomheders planlægning og brug af de sociale medier.

Drivkraft

Drivkraften bag ck-design er glæden ved at designe noget grafisk som brochurer og flyers, samt at følge med i nye måder at markedsføre sig på online, bl.a. ved brug af de sociale medier. Måske mener mange virksomheders ejere ikke, at de behøver, at være til stede på de sociale platforme, men for at optimere placeringen på Google, samt inddragelse af kunderne, kan det være en rigtig god idé at overveje.