Sig det med billeder

Visuelt indhold

Når du laver forskelligt indhold til dit content marketing – hjemmeside, blogindlæg, Facebook, LinkedIn m.v. kan det tage lang tid at finde det rigtige billede.

Læs mere ›

Udgivet i Blog

Lav online magasiner

online magasin

Ved hjælp af www.issuu.com kan du selv lave et online pdf. magasin. Læs mere ›

Udgivet i Blog

Hvordan komprimerer du en PDF?

komprimering af pdf

Har du indimellem brug for at maile store PDF. filer, men løber ind i, at filen fylder for meget, så er her et lille tip til, hvodan du kan komprimere filen.

Læs mere ›

Udgivet i Blog

Hvor kommer dine besøgende fra?

Bitly

Hvis du gerne vil kunne spore de besøgende som kommer via de sociale medier til din hjemmeside, så er Bitly et rigtig godt værktøj.

Læs mere ›

Udgivet i Blog

Scanne dokumenter til Dropbox

scanne dokumenter til dropbox

Har du tit brug for at gemme dokumenter og bruger du Dropbox, så findes der er en rigtig gode måde at scanne og gemme dokumenterne direkte i Dropbox.

Læs mere ›

Udgivet i Blog

Sende store filer

Store filer

Telefoner og kameraer tager efterhånden fotos i meget høj opløsning, og det betyder, at billederne kan være rigtig svære at sende i en mail.

Læs mere ›

Udgivet i Blog

Content er stadig king men

Content er king

Vi er blevet mere og mere digitale og tilbringer meget af vores liv online, og dermed har vores købsvaner også ændret sig. Så hvordan kan din forretning og dine produkter, finde vej til dine kunder? Læs mere ›

Udgivet i Blog

Tips til Din online markedsføring i 2017

Tips til din markedsføring 2017

I 2017 er det en god idé at skabe relevant personligt indhold eller content til din målgruppe. Læs mere ›

Udgivet i Blog

Bliv fundet lokalt – Google My Business

Google My business

Vil du gerne findes lokalt og få dine åbningstider, telefonnummer og rutevejledning vist på Google – så kan du se nærmere på Google My Business. Læs mere ›

Udgivet i Blog

Nye reglerne for popups!

Popups

Brugervenlighed og god business på nettet er nogle af Googles fokus punkter.  Google vil gerne undgå, at pop-up vinduet dækker for selve indholdet på mobil og tablet. Derfor er det fra 10. januar 2017 en rigtig god idé, at undgå pop-up vinduer på mobil-layoutet på din hjemmeside, hvis du vil undgå en dårlig placering på Google. Læs mere ›

Udgivet i Blog