Nye reglerne for popups!

Del gerne med dit netværkShare on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Popups

Brugervenlighed og god business på nettet er nogle af Googles fokus punkter.  Google vil gerne undgå, at pop-up vinduet dækker for selve indholdet på mobil og tablet. Derfor er det fra 10. januar 2017 en rigtig god idé, at undgå pop-up vinduer på mobil-layoutet på din hjemmeside, hvis du vil undgå en dårlig placering på Google.

Definitionen på forstyrrende popups er, at de dækker for indholdet på hjemmesiden og, at de skal klikkes væk, for at vise det, som står på siden. Det kan være lidt af en udfordrende nyhed, hvis du har et pop-up vindue som du er rigtig glad for, da folk skriver sig op til dit nyhedsbrev, når de møder den.

Der er heldigvis mange andre måder at skabe synlighed på, via hjemmesiden, og så må vi til at tænke nyt igen.

Der er mange plug-ins og systemer til pop-up vinduer. I de bedste af dem er det muligt at vælge, om din pop-up vises på mobiler, tablets og computer. Her skal du bare vælge mobil og tablet fra.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du stopper dit pop-up vindue på mobil-layoutet, kan du evt. deaktivere dit pop-up vindue efter 10. januar 2017, indtil du har fundet en ny løsning, som ikke dækker for indholdet i mobil-layoutet.

Læs evt. Googles regler for popups her

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*