Sende store filer

Del gerne med dit netværkShare on Facebook
Facebook
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest

Store filer

Telefoner og kameraer tager efterhånden fotos i meget høj opløsning, og det betyder, at billederne kan være rigtig svære at sende i en mail.

Derfor er det ikke altid lige nemt at sende en fil til en ven, familiemedlem eller kollega.

Du kan selvfølgelig dele de store filer på Google Drive, Dropbox o.lign., men hvis du ikke har en Google eller Dropbox konto, eller synes det er lidt for besværligt, så kan du heldigvis let sende store filer over nettet – og der er endda flere muligheder som jeg kort vil beskrive herunder.

hightail
https://www.hightail.com/
En gratis webtjeneste som lader dig sende filer på op mod 1 GB. Den giver dig også mulighed for at hente en række plug-ins til blandt andet Adobe Acrobat, Photoshop, Outlook og Microsoft Office, så du hurtigt kan sende store filer af sted med dine favoritprogrammer.

MailBigFile
https://free.mailbigfile.com/
Hos MailBigFile kan du sende filer der fylder op til 2 GB, til gengæld er de kun online i 10 dage.

Mediafire
https://www.mediafire.com/
Mediafire er ret populær i de amerianske it-medier, da den har mange forskellige funktioner, og designet er indbydende. Du kan sende filer der fylder op til 10 GB og der er ingen registrering. Der er samtidig mulighed for at organisere filerne samt lave billedgallerier.

Wetransfer
https://wetransfer.com/
WeTransfer er en gratis tjeneste og du kan sende filer der fylder op til 2 Gb. Wetransfer kræver ingen tilmelding eller registrering, og du behøver heller ikke at installere programmer. Du går bare direkte ind på siden, og sender de filer du vil sende. Hvis du skal sende større filer, har WeTransfer en abonnementsløsning der tillader at sende filer op til 10 Gb, men så kan du evt. vælge Mediafire.

Håber du kan bruge tippet og rigtig god fornøjelse med at sende store filer…

Læs evt. mere her
http://helpdesken.dk/send-store-filer/
https://www.computerworld.dk/art/11002/fem-maader-at-sende-store-filer

Udgivet i Blog

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*